![]() |
Szukam gry z dzieciństwa - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Hobby (/forum-10.html) +--- Dział: Gry (/forum-13.html) +--- Wątek: Szukam gry z dzieciństwa (/thread-8.html) |
Szukam gry z dzieciństwa - robinsonowa - 01-16-2013 01:49 PM Hejka. Wzięło mnie ostatnio na sentymenty i przypomniało mi się o pewnej grze, w którą lubiłam grać kiedy byłam młodsza. Może ktoś z Was, moi drodzy, też w nią grał i poda mi jej tytuł. Gra była w 2D. [zamierzchłe czasy ![]() Komuś coś to mówi. z góry dzieki za info. ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - punchek - 01-16-2013 01:50 PM o matko, to mnie pewnie jeszcze na świecie nie było jak Ty w to grałaś. ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - robinsonowa - 01-16-2013 01:50 PM To było około 95-go roku. Jeśli to coś pomoże. ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - punchek - 01-16-2013 01:51 PM pomyłka jednak. byłem wtedy już na świecie. ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - MarciN_B_B - 01-16-2013 01:55 PM Chyba wiem o jaką grę może chodzić. ![]() Pewnie masz na myśli Raymana, produkcji Ubisoftu. To kultowa gra. Też w nią grałem. I to nie tylko w pierwszą część. ![]() http://images.wikia.com/rayman/images/c/c8/R1_site_Rayman.jpg Sprawdź, czy o to chodzi, bo mi Twój opis bez dwóch zdan przypomina właśnie tą platformówkę. ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - robinsonowa - 01-16-2013 01:56 PM !!! Tak, to jest właśnie ta gra!!! Dzięki Ci wielkie!!!!!!!! ![]() ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - MarciN_B_B - 01-16-2013 01:58 PM Obawiam, się, że nie tak od razu. ![]() Ta gra chodzi tylko pod win95, a wiadomo, że juz nikt takiego nie ma u siebie na kompie, raczej nowsze wersje. ![]() Musisz sciągnąć do niej emulator, żeby Ci poszła na nowszym systemie. ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - robinsonowa - 01-16-2013 01:59 PM I tak jestem Ci niezmiernie wdzięczna. <3 Jeśli udało mi się znaleźć grę to tego całego emulatora (cokolwiek to jest) też odnajdę. Jupiii!!! RE: Szukam gry z dzieciństwa - MarciN_B_B - 01-16-2013 02:00 PM Chyba ten emulator. ![]() ![]() RE: Szukam gry z dzieciństwa - robinsonowa - 01-16-2013 02:02 PM Oki, w razie kłopotów będę się odzywała. Fajnie, że są tutaj tacy, co się znają na tego typu sprawach i mogą laikom podpowiedzieć o co chodzi. |