![]() |
Smartfon vs. zwykła komórka - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Elektronika (/forum-1.html) +--- Dział: Telefony Komórkowe (/forum-7.html) +--- Wątek: Smartfon vs. zwykła komórka (/thread-3.html) Strony: 1 2 |
Smartfon vs. zwykła komórka - Clementine - 01-16-2013 12:10 PM Ostatnio ze znajomymi wszczęliśmy ostrą dyskusję na temat za i przeciw komórek i smartfonów. Który z tych telefonów jest lepszy? Ja osobiście wolę smartfona. Wiadomo. Ma więcej funkcji i można sobie na nim posłuchać muzyki. ![]() RE: Smartfon vs. zwykła komórka - MarciN_B_B - 01-16-2013 12:13 PM siemka. nie wiem w ogole po co w ogole zaczynac taki temat. przeciez taka zwykla komorka jak nokia 3310 juz zupelnie zostala zapomniana. poza emerytami to nikt juz chyba nie uzywa takich telefonów. ![]() ja mam iphone'a i nie wiem jak można mieć cokolwiek innego. wszystko na nim zrobisz, nawet policzysz projekt z budownictwa. ![]() RE: Smartfon vs. zwykła komórka - Clementine - 01-16-2013 12:16 PM Ja iphone'a nie posiadam niestety ![]() ![]() ![]() RE: Smartfon vs. zwykła komórka - GacłaWro - 01-16-2013 12:21 PM ja nie potrzebuje takich gadzetów. fajnie, ze mozna sobie wejsc do internetu jak sie nudzisz, ale na takim zwyklym telefoniku to tez sobie jakos czas zajmiesz. nawet na takiej nokii. pewnie tez graliście w snejka i było to super. taka niby prosta gra, a cieszyć potrafi. ![]() ![]() sam mam takiego starszego ![]() RE: Smartfon vs. zwykła komórka - Clementine - 01-16-2013 12:24 PM Achhh, sentymenty. /rozmarzyła się/ Snejk i te wszustkie inne funkcjonalności, które dawała ci komórka starej generacji. ![]() Sorry, ale ja nie zmienię zdania, bo co jak co, ale jeśli ucieknie Ci pociągg, a jesteś w jakimś Pcimiu Dolnym, gdzie nawet rozkład został zwiany przez wiatr to przy pomocy starek komorki możesz jedynie zadzwonić do kogoś i spytać czy jest może przy kompie i czy z łaski swojej sprawdziłby ci następny pociąg. Ze smartfonem jesteś niezależny i sam sobie możesz sprawdzić. Bez łaski. ![]() RE: Smartfon vs. zwykła komórka - MarciN_B_B - 01-16-2013 12:39 PM I to jest właśnie to, Clem. Kiedyś telefon służył jedynie podstawowym czynnościom. Dziś wszystko idzie do przodu i jeśli chcesz być na czasie to siłą rzeczy musisz mieć idący z duchem czasu telefon. Nie trzeba sobie zaraz kupować iphone'a ![]() ![]() RE: Smartfon vs. zwykła komórka - Clementine - 01-16-2013 12:40 PM Cieszę się, że ktoś mnie rozumie w tej dziedzinie. ![]() ![]() RE: Smartfon vs. zwykła komórka - mowmizocha - 01-18-2013 09:47 PM Eee tam, smartphone'y... Mi one w ogóle do gustu nie przypadły. Ja wolę normalny telefon, jedyne co ma takiego "smatphoneowego" w sobie, to WiFi. I nie rozumiem po co w telefonie jakieś bajery, skoro na to jest komputer? RE: Smartfon vs. zwykła komórka - Sindragosa - 01-20-2013 10:10 AM I tu się zgadzam z przedmówczynią! Muzykę można miec bez problemu w wielu telefonach, nie trzeba super wypasionego na to a internet... za mały ekran w telefonie, żeby to było naprawdę fajne! A na sprawdzenie rozkładu jazdy pociągu też nie potrzeba najnowszego bajeranckiego modelu! RE: Smartfon vs. zwykła komórka - mowmizocha - 01-22-2013 09:16 PM Dokładnie! Taki zwykły telefon z wykupionym pakietem internetowym też wystarcza na najpotrzebniejsze rzeczy typu właśnie rozkład jazdy czy poczta... |