![]() |
Co sądzicie o Lady Gadze? - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Hobby (/forum-10.html) +--- Dział: Muzyka (/forum-11.html) +--- Wątek: Co sądzicie o Lady Gadze? (/thread-9.html) |
Co sądzicie o Lady Gadze? - MarciN_B_B - 01-16-2013 02:04 PM Moja dziewczyna strasznie ją lubi, wokalnie to nie wypada ona najgorzej. Piosenki ma nawet całkiem okej, ale te teledyski ![]() Są tu jacyś jej zwolennicy? Bo ja osobiście nie wiem jak można lubić ją całą. Muzyka może jeszcze ujdzie popopopopopopopopopokerfejs ![]() ![]() RE: Co sądzicie o Lady Gadze? - mowmizocha - 01-18-2013 09:49 PM Przereklamowana. Nie będę się wypowiadać na jej temat, bo mi szkoda klawiatury ![]() RE: Co sądzicie o Lady Gadze? - Sindragosa - 01-20-2013 11:06 AM Popieram! Nadaje się jedynie do słuchania a nie do oglądania! Ale o gustach się nie dyskutuje! RE: Co sądzicie o Lady Gadze? - mowmizocha - 01-22-2013 10:05 PM Eee tam, do słuchania też się do końca nie nadaje, zależy też od piosenki. Niech się znów ubierze w mięso... :/ RE: Co sądzicie o Lady Gadze? - Hekate - 01-22-2013 11:00 PM Dla mnie to co ona tworzy nie przedstawia dla mnie większej wartości. Jest tyle ciekawych artystów... |