![]() |
Co sądzicie o Pure? - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Hobby (/forum-10.html) +--- Dział: Sport i Zdrowie (/forum-16.html) +--- Wątek: Co sądzicie o Pure? (/thread-6.html) |
Co sądzicie o Pure? - robinsonowa - 01-16-2013 01:25 PM Mam możliwość zapisania się za pół ceny do Pure'a i nie wiem, czy to dobra siłownia. Natknęłam się na parę wzmianek o przekrętach z cenami karnetów i chciałam zapytać, czy Wam też się to przytrafiło? Spaliłoby się trochę ciałka, ale najpierw wolę mieć pewność, że nie zostanę potraktowana po chamsku. ![]() RE: Co sądzicie o Pure? - Clementine - 01-16-2013 01:27 PM Chodziłam przez 2 miesiące do Pure'a i nie miałam problemów. Karnet zawsze kosztował tyle samo, do pewnej godziny. Później, im bardziej popularna pora, tym cena była wyższa, ale nie mogę narzekać. Mają tam dużo sprzętu, więc jeśli masz możliwość tańszego kupienia karnetu, to nie czekaj. ![]() Może to wszystko zależy też od miasta. Ja jestem z Poznania i nie mam powodów do narzekań. RE: Co sądzicie o Pure? - robinsonowa - 01-16-2013 01:28 PM Poznań poznaniem, ale w Łodzi to różnie może być. No, ale chyba masz racje, po prostu pójdę, dowiem się wszystkiego i pewnie i tak wezmę ten karnet. ;] |