![]() |
Zakupy w internecie - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Elektronika (/forum-1.html) +--- Dział: Internet (/forum-4.html) +--- Wątek: Zakupy w internecie (/thread-54.html) |
Zakupy w internecie - Buka - 01-20-2013 12:05 AM Robicie? Macie sprawdzone sklepy internetowe, kupujecie na allegro czy wybieracie jeszcze inny portal aukcyjny? Co kupujecie najczęściej w sieci? RE: Zakupy w internecie - Sindragosa - 01-20-2013 09:58 AM Niewiele w sieci, książki i płyty czasem jakieś... Lubię tradycyjne sklepy, dotykanie, przymierzanie, wąchanie i takie tam. To jakis rytuał dla mnie! RE: Zakupy w internecie - Fruźka - 01-20-2013 12:13 PM Ja podobnie, nie kupuję dużo, ale lubię sklep, przymierzanie, czas spędzony na zakupach! natomiast często najpierw oglądam w necie co w danym sklepie akurat jest do kupienia a na zakupy dopiero potem idę! RE: Zakupy w internecie - mowmizocha - 01-22-2013 05:04 PM Ja też zakupów przez Internet nie robię, jedynie czasami jak czegoś w sklepach nie mogę znaleźć ![]() RE: Zakupy w internecie - Hekate - 01-22-2013 09:59 PM Ja robię zakupy w internecie, bo można tam często znaleźć produkty tańsze niż w sklepie, często możliwy jest odbiór w salonie i nie trzeba płacić za wysyłkę. ![]() |