![]() |
Chrzestni - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-17.html) +--- Dział: Styl życia (/forum-20.html) +--- Wątek: Chrzestni (/thread-50.html) |
Chrzestni - Buka - 01-19-2013 11:56 PM Kim są dla Was rodzice chrzestni? Jaki macie z nimi kontakt? Czy w ogóle ich widujecie? Może sami już nimi jesteście? Uważacie, że to tylko symbol czy też np. duża odpowiedzialność? RE: Chrzestni - Fruźka - 01-20-2013 11:42 AM Moja chrzestna już od paru lat niestety nie żyje, ale chrzestny tak i jest osobą bardzo ważną w moim życiu! Wiem, ze zawsze mogę na niego liczyc! Sama też mam już chrześniaczki, dwie dziewczynki i chciałabym tak samo byc przez nie postrzegana! RE: Chrzestni - Hekate - 01-22-2013 10:11 PM Moją chrzestną widziałam może raz w życiu! Zero kontaktu z nią. Natomiast chrzestnego często widzę i bardzo go lubię. ![]() RE: Chrzestni - Buka - 01-22-2013 11:19 PM Mam swietny kontakt z chrzestnymi, bardzo czesto sie odwiedzamy i lubie spedzac z nimi czas. ![]() ![]() |