Forum Zagadaj
Portale podobne do FILMWEBU - Wersja do druku

+- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl)
+-- Dział: Hobby (/forum-10.html)
+--- Dział: Filmy (/forum-15.html)
+--- Wątek: Portale podobne do FILMWEBU (/thread-5.html)

Portale podobne do FILMWEBU - punchek - 01-16-2013 01:06 PM

znacie jakieś podobne? stopklatka jest cieńka, więc tam nawet nie zaglądam. :/

RE: Portale podobne do FILMWEBU - MarciN_B_B - 01-16-2013 01:08 PM

A muszą być polskie czy zagraniczne też Ci pasują?

RE: Portale podobne do FILMWEBU - punchek - 01-16-2013 01:09 PM

nie no, wszystko mi jedno. tylko nie jakieś francuskie, bo nie znam języka, więc jak coś to już najlepiej byłoby z angielskich, bo to jeszcze kumam. Język

RE: Portale podobne do FILMWEBU - MarciN_B_B - 01-16-2013 01:11 PM

W takim razie koniecznie sprawdź rotten tomatoes. Portal skrojony bardziej pod branżę Hollywoodzka, nie promuje jakichś alternatywnych produkcji, ale jeśli się postarasz to i takie możesz tam znaleźć. Pełno aktualnych informacji + recenzje dobrych, znanych krytyków. Mają też dobry system z "podobnymi filmami". Jak sobie klikniesz na Spidermana to pokaże Ci przy okazji masę podobnych produkcji, więc na jednym się nie skonczy. Oczko

RE: Portale podobne do FILMWEBU - punchek - 01-16-2013 01:13 PM

ooo, dobra. dzieki. wlasnie o cos takiego mi chodzilo. na filmwebie te oceny są jakieś dziwne i nie lubie jak jakiś zachwycony gosc rozplywa sie nad filmem w swojej rencenzji, a pozniej sie okazuje, ze poza nim to nikomu sie nie podobalo, a ta recenzja jego jest ustawiona jako glowny tekst, na ktory sie trafia. sciagam, ogladam i często wychodzi z tego kicha. grrr

RE: Portale podobne do FILMWEBU - MarciN_B_B - 01-16-2013 01:14 PM

No cóż, FW ma swoje mankamenty, ale i tak jest całkiem wiarygodną bazą danych. Przynajmniej jeśli chodzi o szerokość filmów, które można tam znaleźć. Oczko

RE: Portale podobne do FILMWEBU - Hekate - 01-22-2013 10:50 PM

A ja lubię filmweba, a na recenzje nie zwracam jakoś uwagi. Oczko Chyba najbardziej znany jest IMDB.

RE: Portale podobne do FILMWEBU - Buka - 01-22-2013 11:22 PM

Mam konto na imdb, ale dawno tam nie wchodzilam.Uwazam, ze baza FW jest swietna, a ze to polski portal, to spore ulatwienie.