![]() |
Czytanie gazet w sieci - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-17.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-19.html) +--- Wątek: Czytanie gazet w sieci (/thread-46.html) |
Czytanie gazet w sieci - Buka - 01-19-2013 11:48 PM Zdarza się wam, ze nie idziecie do kiosku tylko zagladacie na specjalna stronkę gdzie są usystematyzowane i do tego wszystkie tytuły gazet jakie Wam odpowiadają? Ja jestem tradycjonalistką i gazety tylko z kiosku. ![]() RE: Czytanie gazet w sieci - Sindragosa - 01-20-2013 10:22 AM Oj tak, tak! papierowa gazeta to zupełnie coś innego, wyjątkowego. Wolę zwykłe papierowe gazety, zdecydowanie! RE: Czytanie gazet w sieci - Fruźka - 01-20-2013 12:04 PM Zdarza się! Ale najczęściej dlatego, ze zwyczajnie tak jest łatwiej, bardziej po drodze niż do normalnego kiosku. Kioski bywają zamknięte, albo nie ma akurat tego tytułu który chcę a w necie jest wszystko! RE: Czytanie gazet w sieci - Hekate - 01-22-2013 10:20 PM Nie wyobrażam sobie czytania gazet w sieci. Tradycyjna gazeta jest najlepsza. |