![]() |
Podstawy forex - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-17.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-19.html) +--- Wątek: Podstawy forex (/thread-446.html) |
Podstawy forex - Kneehud - 08-17-2018 01:10 PM Witam, Postanowiłem przyjrzeć się rynkowi forex. Na ten moment interesują mnie totalne podstawy. Stąd moje pytania do Was: od czego zacząć, na czym się skupić, gdzie szukać informacji? Będę wdzięczny za każdą wskazówkę! RE: Podstawy forex - Roelia - 08-17-2018 01:11 PM Rynek forex jest na pewno specyficzny. Powszechnie panuje przekonanie, że inwestowanie na nim jest ryzykowne. Mimo że same zasady gry może nie są skomplikowane, to również podzielam te opinie o ryzyku i trudnościach w osiąganiu regularnych zysków. Sądzę, że informacji o działaniu forex najlepiej szukać na zagranicznych portalach internetowych, można też przejrzeć jakieś ebooki, żeby zdobyć same podstawy. Jeżeli myśli się o tym poważnie, to warto też odbyć jakiś kurs w tym zakresie. Jak już się jest gotowym, to trzeba znaleźć brokera. Tutaj na pomoc może przyjść jakiś internetowy ranking brokerów forex. |