![]() |
Baterie kuchenne - pytania - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-17.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-19.html) +--- Wątek: Baterie kuchenne - pytania (/thread-441.html) |
Baterie kuchenne - pytania - Smarah - 02-11-2018 01:22 PM Witajcie, Interesują mnie zlewozmywaki granitowe, a w szczególności dodatki do nich, czyli baterie kuchenne. Mam dwa kluczowe pytania z nimi związane: 1. Dlaczego baterie stojące są bardziej popularne od naściennych? 2. Z ilu uchwytów powinna składać się bateria? Będę wdzięczny za każdą udzieloną odpowiedź. Z góry dziękuje za pomoc! RE: Baterie kuchenne - pytania - Roelia - 02-11-2018 01:23 PM Postaram się odpowiedzieć na te pytanie. Jeśli chodzi o pytanie nr 1, to wydaje mi się, że jest to związane z tym, że ich montaż jest zwykle łatwiejszy i mniej inwazyjny. Jeśli chodzi o pytanie nr 2, to zdecydowanie polecane są baterie jednouchwytowe, a jest związane to z tym, że łatwiej jest wówczas manewrować strumieniem i temperaturą wody. |