![]() |
Tworzymy - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Hobby (/forum-10.html) +--- Dział: Muzyka (/forum-11.html) +--- Wątek: Tworzymy (/thread-17.html) |
Tworzymy - mowmizocha - 01-18-2013 09:51 PM Ktoś z Was podobnie jak ja tworzy muzykę? Tzn. tak amatorsko, granie na gitarze czy śpiewanie, może perka ( ![]() ![]() RE: Tworzymy - Sindragosa - 01-20-2013 11:09 AM Oj nie! Chyba by pouciekali wszyscy gdzies daleko! Nie znam się, lepiej niech to robią ci co mają pojęcie, ja się zajmę słuchaniem! RE: Tworzymy - mowmizocha - 01-22-2013 10:01 PM No tak, ale te osoby, które mają o tym pojęcie, też na początku go nie miały, też zaczynały. Więc może też warto byłoby zacząć? Też się uczyłam z dnia na dzień gry na perkusji, teraz już jest lepiej, nawet tricki z pałeczkami znam ![]() RE: Tworzymy - Hekate - 01-22-2013 11:05 PM Niestety nie gram na żadnym instrumencie. Natomiast zawsz uważałam, że niesamowicie piękna jest... harfa. No ale sama harfa jest bardzo droga, więc pewnie nigdy nawet nie spróbuję. ![]() |