![]() |
Dobre i proste programy do grafiki - Wersja do druku +- Forum Zagadaj (http://www.zagadaj.com.pl) +-- Dział: Elektronika (/forum-1.html) +--- Dział: Grafika (/forum-2.html) +--- Wątek: Dobre i proste programy do grafiki (/thread-2.html) Strony: 1 2 |
RE: Dobre i proste programy do grafiki - mowmizocha - 01-18-2013 09:35 PM Jak prosty to Paint ![]() Tak poważnie, to ja od dłuższego czasu korzystam z Photoshopa, tam jest pełno możliwości, sami twórcy ciągle poznają go na nowo. RE: Dobre i proste programy do grafiki - Hekate - 01-22-2013 09:51 PM Moje potrzeby są dość skromne i korzystam jedynie z picassy. Podstawowe rzeczy można tam zrobić i jestem bardzo zadowolona z tego programu. Ale czytałam Wasze propozycję i w wolnej chwili posprawdzam, o czym mówicie. ![]() RE: Dobre i proste programy do grafiki - mowmizocha - 01-22-2013 09:53 PM Photoshop nie jest programem bezpłatnym jak Picassa, więc Hekate, żeby sprawdzić, trzeba kupić ![]() ![]() RE: Dobre i proste programy do grafiki - Hekate - 01-22-2013 10:57 PM Ach, faktycznie! ![]() ![]() |